Fortnite 30.10-update: releasedatum, Metallica Crossover en gelekte wapenpatch-opmerkingen - AMK Station Netherlands (2024)

De eerste update voor Chapter 5 Seizoen 3 van Fortnite wordt op 13 juni uitgebracht en zal een verscheidenheid aan nieuwe content met zich meebrengen, zoals nieuwe wapens en samenwerkingen, die spelers kunnen ervaren.

Ondanks dat ze volledig zijn ondergedompeld in Fortnite Chapter 5 Seizoen 3 en zich hebben aangepast aan de nieuwe kaart en Fallout-items, kunnen spelers voortdurende updates van de ontwikkelaars verwachten. De eerste update, v30.10, staat voor de deur en zorgt ervoor dat het momentum van het spel niet vertraagt.

Daarom volgen hier de voorlopige patchopmerkingen voor de komende Fortnite 30.10-update.

  • Releasedatum en downtime van de Fortnite 30.10-update
  • Metallica-cross-over
  • Nieuwe huiden
  • Gelekt wapen
  • Bugfixes

Fortnite 30.10-update: releasedatum en downtime

Het officiële Fortnite Status-account heeft bevestigd dat de komende Fortnite 30.10-update op donderdag 13 juni 2024 live gaat. De ontwikkelaars hebben echter nog niet de starttijd voor de downtime bekendgemaakt.

Volgens eerdere updates begint de verwachte downtime om 01.00 uur PT / 04.00 uur ET / 09.00 uur BST en zal deze naar verwachting een paar uur duren. Dit betekent dat je gedurende deze tijd geen toegang hebt tot het spel of naar een match kunt zoeken.

Fortnite en Metallica werken samen voor een crossover-evenement in de komende update van 30.10

Het is zeer waarschijnlijk dat Metallica via de 30.10-update op het Fortnite Festival zal verschijnen, al hebben de ontwikkelaars dit nog niet bevestigd. Eerdere lekken wezen erop dat de gerenommeerde metalgroep de belangrijkste artiesten voor het komende seizoen zou zijn, en de ontwikkelaars hebben subtiel op hun komst gezinspeeld.

De Chapter 5 Seizoen 3 Battle Pass bevat een Rust-skin met een Metallica-t-shirt, wat de uitgelekte routekaart voor 2024 die eerder dit jaar opdook verder bevestigt.

Een teaser over Fortnite Festival Seizoen 4 is onlangs onthuld door Epic Games, met vraagtekens tegen een gele achtergrond. Dezelfde achtergrond werd eerder gebruikt in Metallica’s albumhoezen van 72 Seasons, wat sterk duidt op een samenwerking tussen de populaire videogame en metalband.

— Fortnite (@FortniteGame) 11 juni 2024

Volgens dataminers zal de Metallica-crossover alle drie de modi van Fortnite omvatten: Festival, Rocket Racing en Battle Royale. Dit is wat spelers kunnen verwachten van deze spannende samenwerking:

  • Huiden (James, Lars, Kirk, Robert)
  • BR Concert met 6 nummers
  • Festivalpas seizoen 4
  • Metal Lightning-gitaar MYTHIC
  • Metallica Loot Island DAN
  • Thrash Mountain Car + racebeloningen

Fortnite Update van 30 oktober: nieuw wapen gelekt

Zoals onthuld door bronnen als ‘HYPEX’ en ‘Shiina’, kan de komende Fortnite 30.10-update de toevoeging bevatten van een nieuw wapen dat bekend staat als de Tow Hook . Dit wapen, dat voor het eerst werd opgemerkt in een gelekte trailer, kan een grote driepuntige haak lanceren die spelers kan beschadigen en zich aan voertuigen kan hechten.

Na bevestiging hebben spelers de mogelijkheid om de auto’s te gebruiken om ze voort te trekken, wat helpt bij hun beweging over de kaart en een nieuwe strategie biedt om de dominante voertuigen in Hoofdstuk 5 Seizoen 3 tegen te gaan.

Nieuwe gelekte trailer via SinX6 op YouTube, met de nieuwe nitro mingun en Towook launcher! pic.twitter.com/tMo0RTbgAv

— Ciaran Flahaven (@zillarim1954) 30 mei 2024

Shiina heeft laten doorschemeren dat er een nieuw item, de Metal Lightning Guitar Mythic, in het spel zal worden geïntroduceerd. Het is momenteel onzeker of dit item als wapen zal functioneren, maar omdat de Metallica-samenwerking ook invloed heeft op de Loot Island POI, is het mogelijk dat het wapenachtige eigenschappen heeft.

Nieuwe skins in de Fortnite 30.10-update

Nick Eh 30, een bekende Fortnite-influencer, is toegevoegd aan de Icon Series en krijgt binnenkort zijn eigen skin. Hoewel de skin nog niet beschikbaar is, wordt deze op 11 juni om 15.00 uur ET onthuld.

NICKEH30 IS DE VOLGENDE CREATOR IN DE FORTNITE ICON-SERIE 🔥Gefeliciteerd @NickEh30 pic.twitter.com/iXXqHS8hrS

— China (@ChinaBR) 10 juni 2024

Bugfixes in Fortnite 30.10-update

De komende Fortnite v30.10-update zal tal van bestaande problemen aanpakken. Hoewel nog niet officieel bevestigd, bevat het Fortnite Trello-bord vermeldingen van verschillende bugs die naar verwachting in de volgende game-update zullen worden opgelost.

Bekijk ze hieronder:

  • Als u op de knop ‘Meer bekijken’ klikt om een ​​Jam Track te kopen, kan dit ertoe leiden dat andere knopfuncties in de winkel verloren gaan.
  • De functie ‘Invoermethode vergrendelen als muis’ ondervindt problemen en werkt niet goed.
  • De achtergrond voor de Daily Quest lijkt leeg te zijn.
  • Als spelers een type Nitro gebruiken en vervolgens in het water landen, zijn ze niet langer immuun voor valschade.
  • Het is mogelijk dat bepaalde cosmetische bundels niet zichtbaar zijn in de winkel wanneer ze worden geopend via een PS4.
  • Het is niet mogelijk om te springen of te mantelen na het gebruik van opeenvolgende Jam Loops.
  • Nadat een Jam Track is afgelopen, kan de hoogste score van de speler verschijnen als “-100%”.
  • Zelfs als de vibratie is uitgeschakeld, trillen de controllers nog steeds.

De eerste patch-opmerkingen voor de Fortnite 30.10-update zijn verstrekt. Zodra de volledige toelichting beschikbaar is, zullen we deze pagina dienovereenkomstig bijwerken.

Voordat het nieuwe seizoen begint, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de Billie Eilish-skin hebt aangeschaft, de polsbandmissies met succes hebt voltooid en alle Jam Tracks volledig onder de knie hebt.

Fortnite 30.10-update: releasedatum, Metallica Crossover en gelekte wapenpatch-opmerkingen - AMK Station Netherlands (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 5787

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.